2013-07-07 10:24:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Végre álljon ki a jogaiért!

Napi horoszkóp július 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön, ha szeret valakit, akkor azt igazán őszinte szerelemmel szereti. Valójában képtelen a hazugságra. Sajnos, ez a gyűlöletre is igaz. Márpedig azt ma jobban tenné, ha nem mutatná ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Folytonosan lavíroz, hogy kikerülhesse a konfliktus helyzeteket. Pedig néha nem ártana felvennie a kesztyűt, és kiállni a jogaiért. Ha soha nem szól érte, akkor csak egyre rakják önre a terhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jól gondolja meg ma, hogy kit is fogad a bizalmába. Nem biztos, hogy akit ön annyira vonzónak tart, az valóban kiérdemelte a kegyeit. Vagy legalább ne várjon túl sokat cserébe, és a titkait is tartsa meg magának.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól gondolja meg ma, hogy kit is fogad a bizalmába. Nem biztos, hogy akit ön annyira vonzónak tart, az valóban kiérdemelte a kegyeit. Vagy legalább ne várjon túl sokat cserébe, és a titkait is tartsa meg magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma jó alkalma adódhat arra, hogy a családi problémáit megbeszélje társával, és mindenki mással is, akiket érint. Okos kompromisszumos döntés születhet, amit a végén senki nem érez majd gátlónak, vagy bántónak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bármilyen nehéz feladat elé is állítja ma a sors, nem ijed meg a kihívástól. A sportolók ma különösen nagyot alakíthatnak. De egy megerőltetőbb kirándulás sem jelent ma nehézséget még az idősebbeknek sem.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kifáradt, és ez nem csak a testére, de a lelkére is igaz. Nehezen megy ma a koncentráció. Inkább ne is erőltesse! A keresztrejtvény megfejtésénél nehezebb szellemi feladatra ma ne vállalkozzon! Pihenjen sokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nyugalomra, harmóniára vágyik a magánéletében, semmi másra. Ha mégis nyugtalanság van ön körül, azt azért legalább részben önmagának is köszönheti. Valamiben talán túl makacsnak bizonyul. Önfejűségével ellentétet szít a családban.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Gyorsan dönt, és bár a hirtelen döntések általában bejönnek önnek, ma mégis tehet bizonyos elhamarkodott lépéseket. Ma inkább ragaszkodjon az eltervezetthez, és kevesebb tered adjon a spontaneitásnak. A reflexeire azért szüksége lehet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, ma annyi az ereje, energiája, hogy hegyeket tudna megmozgatni. Ehhez azonban arra is figyelnie kell, hogy a táplálkozása megfelelő legyen. Az edzés és a szigorú diéta együtt jó, csak ne vigye túlzásba!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mindig makacskodik, és mikor már belátta, hogy rosszul döntött, akkor is hajlamos kitartani az elképzelése mellett. Pedig, ami nem rugalmas, az könnyen eltörhet! Nehogy a csontjain is éreznie kelljen ezt! Vagy, ami még rosszabb, a szívén!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön rendületlenül hisz az álmaiban, bármennyire lehetetlennek tűnnek is azok. Ne is hallgasson a negatív hangokra. A haszonelvűek általában félnek. Legyen bátor, merjen szárnyalni! Gazdag is csak akkor lehet, ha belülsem szegény.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: